Дитсадок у Березному – за крок до новосілля

25/01
2021

Новозбудований дошкільний заклад в Березному повністю готовий прийняти перших вихованців.

Зведення дитсадка «з нуля» розпочали кілька років тому, проте добудовати його торік вдалося у рамках Президентської програми «Велике будівництво». Під час робочої поїздки до Березного голова Рівненської ОДА Віталій Коваль проінспектував кінцевий результат робіт.

«Приємно здивований – сучасні технології, яскравий дизайн, нові комунікації, гарні ігрові майданчики. Дитсадок сподобається кожному, хто буде тут працювати та виховуватися. Переконаний, що простора та сучасна будівля стане справжньою другою домівкою для 150 дошкільнят та їх вихователів», - зазначив Віталій Коваль.

У дитсадку функціонуватиме вісім груп.

Двоповерхове приміщення побудоване з використанням сучасних енергоефективних технологій, а для дітей створені комфортні ігрові та спальні кімнати. У закладі встановлено нове кухонне обладнання, закуплені сучасні меблі та інвентар. Фасад пофарбований у яскраві кольори та доповнений креативними зображеннями. Цікавим буде і дозвілля для малят, для них облаштували яскраві ігрові майданчики з гірками, гойдалками та пісочницями.

«Важливо, що дитсадок допоможе вирішити питання переповненості дошкільних закладів у Березному. Також дозволить на 100 % охопити місцевих дошкільнят освітою», - доповнив Віталій Коваль.